Verhuur campers

24 maart 2018
 Categorieën: Camping, Blog


Met de camper op vakantie is een fantastische ervaring

Met de camper op vakantie, dat is een ervaring die iedereen eigenlijk wel een keer moet hebben meegemaakt. Het geeft je het ultieme gevoel van vrijheid. Met de camper op vakantie is veelzijdig en leuk. Je kan alle kanten op. Trek met je camper door Europa, van camping naar camping. Ga bijvoorbeeld richting het zuiden. Kampeer in België, Frankrijk, Spanje en Portugal bijvoorbeeld. Of gewoon lekker in eigen land. Of wat denk je van een camper tocht buiten Europa? Bijvoorbeeld de welbekende rit van Oost naar West in de Verenigde Staten? Prachtig. Een camper is voor de duur van de vakantie even je huis. Een huisje op wielen! Dit is toch fantastisch. Wel zijn er een aantal belangrijke aspecten bij het huren van een camper. 

 

Waar let je op bij het huren van een camper?

Wat vooral erg belangrijk is wanneer je op moet letten bij het huren van campers, is hoe het met de verzekering zit. In de meeste gevallen zijn de voertuigen wel goed verzekerd. Maar dit kan in het buitenland nog wel eens anders zijn. Check bijvoorbeeld of je eigen risico moet betalen in het geval van schade. En of je bijvoorbeeld het eigen risico af kan kopen. Dit is soms mogelijk en scheelt wel wat zorgen. Vraag ook na of de camper all risk verzekerd is. Daarnaast is het belangrijk om te checken of de camper in een goede staat verkeerd. Daarnaast is het altijd goed om te vergelijken tussen verschillende websites. Ook is het handig om na te gaan hoe het zit met brandstof en olie en dergelijke. Moet je dit zelf betalen? Is het inclusief? Vaak is het zo dat je een volle tank mee krijgt, en een volle tank terug moet brengen. Daarnaast is het belangrijk, wanneer je de camper in het buitenland huurt, om te checken wat bijvoorbeeld de toegestane snelheid is voor een camper.

 

Tips voor het huren van een goede camper

Wat zijn goede plekken voor het verhuur van campers? Wat tips van goede websites: www.goboony.nl. Deze staat erg goed aangeschreven. Of bijvoorbeeld www.camperhuren.nl. Of www.camptoo.nl/camper-huren. Er zijn ontzettend veel sites waarop je campers kan huren. Maar zoals gezegd, voordat je je ergens op vast legt, check even hoeveel alles kost op andere websites. Er zijn ook genoeg bedrijven - zoals Kampeercentrum de Jong - die je kunt bellen voor informatie. Uiteindelijk rest mij nog een ding om te zeggen: geniet. Vooral genieten! Met een camper ga je een heerlijk avontuur tegemoet. Kamperen, maar dan net met dat extra beetje luxe. En dat extra beetje mobiliteit, zonder steeds tenten af te moeten breken of op te zetten!

 


Delen