Baggage en koffers: HPRC case

19 juli 2017
 Categorieën: Sport & recreatie, Blog


Voor de verplaatsing en het opbergen van breekbare toestellen en gevoelige apparatuur maakt men tegenwoordig vaak gebruik van een HPRC case. Zowel in de industrie, in de sportwereld, voor fotografie en in het leger is de HPRC case een gegeerd middel voor opslag en transport. De bijna onbreekbare HPRC case is niet alleen waterdicht maar ook heel licht. Een HPRC case is gemaakt uit duurzame polymeren die bovendien nog eens versterkt worden met harsen. De meest recente modellen zijn zeer dun maar toch schokbestendig en elastisch. Doordat ze ook bestand zijn tegen extreme temperaturen zijn ze uitermate geschikt om wereldwijd mee te nemen, zowel naar woestijnen als naar poolgebieden. Het kostbare materiaal dat u erin opbergt, zal ongeschonden op zijn bestemming komen zonder dat er inwerking kan geweest zijn van water of stof.

Stevig en gecertificeerd

Bij de productie wordt extra aandacht geschonken aan kwaliteit en duurzaamheid. Om deze redenen zijn deze krasbestendige koffers ISO9001 gecertificeerd. De HPRC case kan, wanneer hij voorzien is van wielen en een ergonomische handvat, gebruikt worden als een trolley. Hun beperkt gewicht zorgt ervoor dat ze gemakkelijk verplaatsbaar zijn. De stevige sluitingen van de HPRC koffer zorgen ervoor dat de koffer niet zomaar kan openklappen wanneer hij valt.

Milieubewust

Door het gebruikt van recyclebare materialen voor de productie kunnen ze na enkele jaren gerecycleerd worden en na een aantal bewerking opnieuw gebruikt worden voor productie. De fabrikant zorgt er op die manier voor dat het effect op het milieu zeer beperkt blijft. Er zijn veel sporters, natuurfotografen enzovoort, die een HPRC case gebruiken. Deze mensen hebben meestal ook heel wat aandacht voor het behoud van de natuur. Door een HPRC-case te gebruiken zorgen ze voor een kleine bijdrage in het streven naar een beter milieu.

Gebruik van de HPRC case

Met al de positieve eigenschappen die een HPRC case kenmerken is het normaal dat heel wat industriëlen, fotografen, sporters, technici en militairen dit soort koffers gebruiken. Schuimrubber aan de binnenkant zorgt in de meeste gevallen voor een extra bescherming van hun kostbaar materiaal. Het schuimrubber kan op maat gemaakt worden om verschuiving binnen de koffer te vermijden. De nieuwste gebruikers van de HPRC case zijn de eigenaars van een drone. Een HPRC case biedt de beste garantie om hun hoogtechnologisch materiaal veilig op te bergen en te verplaatsen. De producenten volgen de nieuwe trend en hebben ondertussen prachtige HPRC cases op de markt gebracht die speciaal ontworpen zijn voor drones. Deze koffers worden voorzien van speciaal gesneden schuim en zorgen voor het perfect inpassen van de drone en al zijn accessoires.

Kijk op Heliko BV voor een gevarieerd aanbod aan HPRC koffercases


Delen